Website laten ontwerpen

Uniek, goed gevonden en betaalbaar

Site Atelier Bacinol A
Ateliers Bacinol - kunstenaarsvereniging
Site Rob van Es A
Rob van Es - kunstenaar/microscopist
NicoPiet - kapperszaak
Waves Coaching - vrouwencoach/verloskundige

Webdesign Delft, Zoetermeer e.o.

Op zoek naar een professioneel webdesign in Delft, Zoetermeer e.o.?  Pol Ontwerpt maakt unieke, originele, creatieve, goed vindbare en betaalbare websites voor het MKB en ZZP’ers. Een uniek webdesign waarmee jouw onderneming zich kan profileren en onderscheiden. 

Een website laten maken bestaat uit meer dan alleen het webdesign. De techniek, structuur en teksten op de website zorgen samen met een doordacht webdesign voor jouw online succes. Bij Pol Ontwerpt krijg je dan ook niet alleen een uniek webdesign, maar ook een technisch perfect werkende website die goed gevonden wordt in de zoekmachines.

We starten altijd eerst met een inhoudelijk gesprek. In dit gesprek gaan we in op jouw bedrijf, je diensten of producten, je doelstellingen en je wensen op het gebied van de uitstraling van je site.

Daarna start het maken van het webdesign. Dit webdesign sluit naadloos aan bij jouw wensen en doelstellingen. Als basis voor de look & feel van je nieuwe website gebruiken we je logo en je huisstijl. Heb je deze nog niet? Je kunt door Pol Ontwerpt ook je logo laten ontwerpen en je huisstijl laten maken.

Werkwijze ontwerp website

Website met CMS

Zodra het webdesign door jou is goedgekeurd wordt die omgezet naar een technisch perfect werkende website. Je website krijgt een CMS (content management systeem). Je kunt dan zelf eenvoudig teksten, foto's en illustraties wijzigen, nieuwe pagina’s aanmaken of nieuwe blog artikelen plaatsen.

Kosten webdesign en website laten maken

Een website laten maken is een heel traject waarbij vanuit Pol Ontwerpt verschillende ervaren specialisten betrokken zijn. Samen zorgen we ervoor dat jouw website de juiste uitstraling heeft, technisch altijd in topconditie is en goed gevonden wordt.

Webdesign Delft, Zoetermeer e.o.? Kies voor Pol Ontwerpt!

Werk je graag lokaal? Ik heb werkplekken in Delft en Delfgauw waar ik kan afspreken. Maar ik kan natuurlijk ook naar jou toekomen.

Voordelen webdesign door Pol Ontwerpt:

  • 25 jaar ervaring in grafische vormgeving
  • 10 jaar ervaring in webdesign
  • De beste specialisten voor jou aan het werk
  • Altijd een uniek design.
  • Zelf eenvoudig aanpassen met tekst, figuren en foto’s

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar professioneel en betaalbaar webdesign Delft, Zoetermeer en omgeving. Ik kijk uit naar je telefoontje of bericht!