Logo laten ontwerpen

Speciaal voor jouw onderneming

Wil je een professioneel, origineel en herkenbaar logo laten ontwerpen? Een logo dat de uitstraling van jouw bedrijf vertaalt naar een krachtig en herkenbaar beeldmerk? Maak dan vrijblijvend kennis met Pol Ontwerpt!

Ik ben een logo ontwerper met 25 jaar ervaring en maak unieke, herkenbare en aansprekende bedrijfslogo’s voor zowel kleine als grotere bedrijven en organisaties. Ik maak ook graag een nieuw logo voor jouw bedrijf! Afspraak maken?

Logo Kunst in Pijnacker diap

Werkwijze van het ontwerpen van een logo

Wanneer je ervoor kiest om je logo te laten maken door Pol Ontwerpt, dan krijg je geen dertien-in-een-dozijn-logo, maar een origineel bedrijfslogo waarmee je altijd en overal de beste indruk maakt.
Omdat je met je bedrijfslogo de beste indruk wilt maken en het logo moet passen bij je bedrijf, kom ik eerst bij je langs op jouw locatie. Op die manier krijg ik het snelst en het best een gevoel bij jouw bedrijf zodat ik het perfecte logo voor je kan ontwerpen.
Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht je verder tot niets! Naar aanleiding van ons gesprek krijg je een offerte om een uniek logo laten ontwerpen. Bij akkoord ga ik direct voor je aan de slag.
Na een afgesproken periode presenteer ik het concept logo. Omdat we je wensen in detail hebben doorgesproken zal je zien dat dit logo-voorstel al heel goed aansluit bij je bedrijf en wat je wilt uitstralen!
Bij het laten ontwerpen van een logo zijn altijd twee correctierondes inbegrepen. Deze gebruiken we (indien nodig) om de laatste puntjes op de i te zetten.
Je krijgt je nieuwe bedrijfslogo aangeleverd in diverse formaten. Je bent geheel vrij om je logo te gebruiken in alle communicatie uitingen van jouw bedrijf. Desgewenst kan ik ook het professionele drukwerk voor je ontwerpen.

Voordelen logo laten ontwerpen door Pol Ontwerpt

  • Logo ontwerper met 25 jaar ervaring in bedrijfslogo’s maken en complete huisstijlen ontwerpen
  • Sterk in het geven van advies en het vertalen van jouw wensen
  • Een logo 100% passend bij de uitstraling van jouw bedrijf
  • Mogelijkheid tot het laten ontwerpen van een complete huisstijl en andere reclame uitingen
  • Persoonlijke dienstverlening
  • Betrokken bij jouw bedrijf en jouw doelstellingen

Wil je je logo laten ontwerpen door Pol Ontwerpt? Neem dan contact op en we plannen snel een gratis kennismakingsgesprek!