Huisstijl laten ontwerpen

Alle reclame-uitingen op één lijn

Je huisstijl is een zeer belangrijke factor voor de uitstraling van je bedrijf. Laat dan ook je huisstijl ontwerpen door een professionele en ervaren grafisch vormgever.
Het logo is een belangrijk element van je huisstijl ontwerp. Op basis hiervan ontwerp ik je huisstijl.

Heb je al een logo en ben je daar tevreden over, dan is het ook mogelijk dit logo te gebruiken als uitgangspunt voor het huisstijl ontwerp.

Heb je nog geen logo? Dan kan ik die natuurlijk ook voor je ontwerpen. 

Wat is een huisstijl?

De grafische elementen die samen jouw huisstijl vormen zijn:

  • logo
  • kleur
  • typografie (lettertype)
  • vormentaal
  • keuze beeldmateriaal

Ik combineer dit tot een krachtige, herkenbare huisstijl die aansluit bij je bedrijf. Het consequente gebruik van de huisstijl vergroot de herkenbaarheid van je onderneming. Dit geldt voor zowel grote als kleine ondernemingen. 

Het is mogelijke een kleine huisstijl te laten maken. Bijvoorbeeld met een logo, visitekaartjes en briefpapier. Maar je kunt mij ook inhuren voor het ontwerpen van een complexe huisstijl met veel visuele uitingen. Dus niet alleen de visitekaartjes en het briefpapier, maar ook reclamedrukwerk, buitenreclame, autobelettering, bedrijfskleding, websites etc.

Huisstijl bewaken

Het is zaak als je een mooie huisstijl hebt laten maken die ook vast te houden, zodat ook alle toekomstige reclame-uitingen eenzelfde uitstraling blijven houden
Daarvoor kan ik een huisstijl-handboek maken. Zodat er een naslagwerk waarin je de huisstijlregels op kunt zoeken.

Het is ook mogelijk Pol Ontwerpt in te huren om ook de volgende reclame-uitingen te ontwerpen en zo de huisstijl te bewaken.

Werkwijze nieuwe huisstijl ontwerpen

Uit het stukje 'wat is een huisstijl' volgt dat je alleen een professionele huisstijl kunt ontwerpen wanneer de grafisch vormgever goed bekend is met jouw bedrijf, jouw boodschap en jouw manier van communiceren. Wanneer je een nieuwe huisstijl laat ontwerpen door Pol Ontwerpt kom ik dan ook altijd eerst bij je langs op jouw locatie.
Vervolgens stuur ik je een vrijblijvende offerte. Wanneer je akkoord bent met de offerte voor een huisstijl ontwerpen ga ik direct voor jouw bedrijf aan de slag.

Wil je geen complete huisstijl laten maken maar alleen een logo laten ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook!

Kosten huisstijl laten maken

De kosten voor een professionele en herkenbare huisstijl laten maken zijn van meerdere factoren afhankelijk. Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen en doelstellingen. Op basis van het eerste gratis kennismakingsgesprek kan ik je een persoonlijk aanbod doen voor een complete huisstijl ontwerpen of voor losse onderdelen.

Offerte huisstijl ontwerpen

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een nieuwe huisstijl ontwerpen? Ik kom graag bij je langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Neem contact met mij op en we plannen deze afspraak op korte termijn in. Ook wanneer je enkel een vraag hebt over een nieuwe huisstijl ontwerpen hoor ik graag van je!

Buitenreclame

Van beachvlag tot gevelbelettering

Buitenreclame is alle zichtbare reclame vanaf de openbare weg. Bijv. het logo op de gevel en op je auto of een Abri-postercampagne in op goed gekozen locaties. 
Reclame in de openbare ruimte is nog steeds actueel!
Want hoe vaker je in beeld bent, hoe eerder men aan je denkt wanneer men jouw product of dienst nodig heeft.
Laat je bedrijf zien!

Huisstijlen bekijken in mijn portfolio

Wil je weten wat ik al ontworpen heb? Ga dan naar mijn portfolio. Daarin vind je beeldmateriaal uit een greep van mijn projecten.

Restyling - Past mijn huisstijl nog bij mijn onderneming?

Je bedrijf is in ontwikkeling. En ook de wereld om ons heen verandert. Dan kun je je afvragen: Is het logo en de huisstijl van mijn bedrijf nog wel up-to-date?
Het is niet altijd nodig of verstandig om je huidige logo en huisstijl helemaal op te geven. Het kan zijn dat een aantal aanpassingen voldoende is. Maar soms is het ook beter het roer eens helemaal om te gooien. Met een schone lei beginnen.

En soms móet er gewoon een nieuw logo komen. Bijvoorbeeld wanneer de bedrijfsnaam verandert.

Huisstijlcheck

Weet je niet zeker of jou huisstijl toe is aan een update? Je kunt mij een huisstijlcheck laten doen. Ik geef je dan een eerlijk advies waarna je een keuze kunt maken of je zelf de veranderingen door wilt voeren of dat je dat door Pol Ontwerpt wilt laten doen.

Vraag informatie aan

Wil je meer weten? Of een afspraak maken?
Laat dan een bericht achter.

Stel een vraag

De velden met * zijn verplicht.

© 2023 Pol Ontwerpt